Wat heb je naast NuCall nog meer nodig om overal te werken?

NuCall maakt het mogelijk om je moderne werkplek flexibeler dan ooit tevoren te maken. 3CX of Skype zijn beiden belsoftware om te communiceren op kantoor, maar ook thuis of op je mobiel. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld rapporten op te stellen en bij te dragen aan projecten, zelfs als men onderweg is. Nog niet zo lang geleden was zo goed als iedereen afhankelijk van zijn bureau tijdens zijn negen tot vijf job. Nu tijdens de Corona crisis is thuiswerken in een versnelling geraakt. Maar om goed te kunnen thuiswerken heb je wel de juiste apparatuur nodig.

Dankzij NuCall altijd verbonden met je pc

Als je niet op kantoor maar thuis werkt, moet je device zeker twee dingen hebben om goed te kunnen blijven werken: een goede internetverbinding en een lange levensduur van de batterij. Traditionele laptops kunnen helaas niet altijd het laatste leveren naar gelang hun ouderdom.

Smartphone

Smartphones zijn een paar jaar geleden veranderd van relatief eenvoudige apparaten naar de volwaardige pocket-pc’s die we vandaag de dag in zien. Dankzij de enorme keuze aan apps die gericht zijn op productiviteit, is het heel goed mogelijk om onderweg veel te doen. Microsoft Office, Apple iWork en Google Docs bieden allemaal de mogelijkheid om onderweg documenten, spreadsheets en presentaties te bewerken. Het kleinere beeldscherm maakt sommige taken wel erg uitdagend, maar zelfs dit kan worden overwonnen als je kiest voor een van de DeX-compatibele Samsung smartphones (zoals de Galaxy S10) die veranderen in werkbare pc’s met slechts de toevoeging van een draagbaar beeldscherm, toetsenbord en muis.

Draagbare opslag

Een van de concessies die smartphones, tablets en slimline pc’s hebben moeten doen om hun compacte ontwerpen te realiseren is die van de opslagruimte. Het is zeldzaam om dergelijke apparaten met grote capaciteiten te vinden, althans niet zonder dat de aanschafprijs extreem hoog wordt. Dat is echter geen probleem, want de sluwe reiziger zal een externe opslagschijf in zijn tas stoppen om ervoor te zorgen dat de bestanden die hij nodig heeft altijd bij de hand zijn.

Power Packs

Het opladen van apparaten tijdens het reizen kan een stressvolle obsessie worden, waardoor je verwoed op zoek gaat naar een stopcontact als het batterijsymbool rood wordt. Investeer daarom altijd in een goede voeding om de technologie ‘bij te vullen’ wanneer je wanhopig dreigt te worden.

Neem vandaag nog contact op met NuCall om zo snel mogelijk die internetverbinding te optimaliseren zodat je je werkplek thuis kunt optimaliseren.