Wanneer kan je het beste een prepaid gebruiken?

Wat is prepaid

Je hebt veel mensen met een abonnement, er zijn ook veel mensen met een prepaid kaart. Dit houdt in dat je vooraf aan elke maand een bepaald bedrag betaald. Wanneer je dan je telefoon gebruikt gaat dit bedrag langzamerhand op. Dus wanneer je veel belt gaat er ook geld van dat bedrag af. Dit geldt ook voor internetten en sms’en. Zo heeft prepaid als voordeel dat je elke maand precies kan bepalen wat je nodig gaat hebben. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je op vakantie gaat en je telefoon minder nodig gaat hebben. Dan weetje dat je minder kan betalen per maand. Het kan ook zijn dat je juist meer internet nodig gaat hebben in een maand, wanneer dit het geval is kan je er weer iets meer geld op zitten. Zo heb je niet onnodige kosten per maand.

Als je een prepaid kaart gebruikt betekent dit dat wanneer het bedrag op is, je er dus niet overheen kan gaan. Dit betekent dat je nooit veel betaald per maand. Een nadeel aan een prepaid kan zijn dat wanneer je prepaid op is, je niet meer kan bellen, sms’en en of internetten. Je kan wel gebeld worden. Prepaid sim only betekent dus dat je uit verschillende bundels kan kiezen, daar betaal je voor per maand. En dan kan je dat een maand lang gebruiken totdat je prepaid op is.

Wanneer kan je het beste prepaid gebruiken?

Wanneer je elke maand over je abonnement heen gaat, of juist het gevoel hebt dat je te veel betaald voor wat je daadwerkelijk nodig hebt, is het handig om toch maar een prepaid te gebruiken. Dan betaal je namelijk alleen maar voor wat je nodig hebt, je betaald dus niks te veel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *