Elektrische apparaten inleveren voor geld

Elektrische apparaten inleveren voor geld? Jawel, dit is prima mogelijk. Zeker voor smartphones kun je vaak nog best wat geld krijgen en zeker bedrijven – met dus vaak veel materiaal- kunnen prima elektrische apparaten inleveren voor geld. Dit kan ze namelijk best nog wel een leuk bedrag opleveren.

Elektrische apparaten inleveren voor geld
Ach, boven op zolder heb je zeker nog een stuk of vijf mobiele telefoons liggen. Wat moet je er mee? Ze werken wel, maar niemand die ze nog wil hebben en ze liggen je niet in de weg. Maar een keer weggooien, ben je geneigd te denken. Wist je echter dat je nog best wat geld kunt krijgen voor elektrische apparaten en zeker voor mobiele telefoonsElektrische apparaten inleveren voor geld is een betere optie dan ze zomaar weg te gooien. En wil je zelf dat geld niet, weet dan dat er ook stichtingen zijn die elektrische apparaten inzamelen om die in te leveren voor geld.

Zeker de moeite waard
Zeker mobiele telefoons zijn de moeite van het inleveren waard. Je vindt online tal van websites die melden graag je werkende en niet werkende mobiele telefoon te willen hebben, zoals elektrische apparaten inleveren voor geld ook opgaat voor zaken als laptops, monitoren en andere ICT-apparatuur. Online stuit je als je eenmaal zoekt naar websites als bijvoorbeeld gsmloket.nl en techreturns.nl. Zij laten je weten hoe jij je mobiele telefoon bij ze aan kunt bieden en daar geld voor kunt krijgen. Heb jij een nog werkende smartphone, dan kun je daar nog zomaar een paar tientjes voor krijgen. Voor een niet werkende telefoon varieert de prijs nogal maar ook dan krijg je vaak toch nog steeds enkele euro’s voor je oude smartphone. Altijd beter toch dan dat ze boven op zolder liggen te verkleuren.

Bedrag per kilogram
Bedrijven hebben vaak veel elektrische apparaten en stel dat er voor heel het bedrijf nieuwe apparatuur gekocht wordt, dan is elektrische apparaten inleveren voor geld een te overwegen optie. Al met al kun je dan best een heel aardig bedrag tegemoet zien waarmee je bijvoorbeeld iets leuks voor je personeel koopt. Soms wordt een kiloprijs geboden voor oude elektrische apparaten. Til maar eens wat oude laptop tegelijk op. Die wegen best wat en leveren dus ook nog best wat geld op.

Geld wordt besteed aan goede doelen
Elektrische apparaten voor geld kan ook een manier zijn om een goed doel te steunen. Er zijn stichtingen die er alles aan doen om in het bezit te komen van zoveel mogelijk oude elektrische apparaten, die opslaan en uiteindelijk inleveren. Het geld dat ze daarvoor krijgen wordt aan uiteenlopende goede doelen besteed. Vind je het dus zelf niet zo de moeite waard en is elektrische apparaten inleveren voor geld voor jou niet echt een optie, overweeg dan een stichting te steunen. Laat je ook meteen zien dat je een maatschappelijk betrokken ondernemer bent. Overigens wordt de oude elektrische apparatuur hergebruikt of wordt het gerecycled, iets dat ook nog eens goed is voor het milieu.

Bron: Huiskes.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *