Drie reden waarom je gebruik zou moeten maken van Microsoft 365

Als je hebt overwogen om te upgraden of over te stappen op Microsoft 365, dan neem je een geweldige beslissing. In de huidige digitale wereld is toegang tot de nieuwste technologie essentieel om in elke branche concurrerend te blijven. Microsoft 365 biedt gebruikers een reeks krachtige tools, functies en toepassingen die de productiviteit kunnen verhogen en samenwerking tussen teams mogelijk maken. Laten we eens duiken in waarom je Microsoft 365 zou moeten gebruiken. 

Krachtige toepassingen

Microsoft 365 wordt geleverd met een uitgebreide bibliotheek van toepassingen die zijn ontworpen om je te helpen meer gedaan te krijgen. Als één van de populairste productiviteit suites die er zijn, bevat het programma’s als Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneDrive en Teams. Elke toepassing heeft verschillende functies die je kunt gebruiken om presentaties te maken, gegevens te analyseren of met anderen samen te werken aan projecten. Met deze krachtige hulpmiddelen binnen handbereik is het gemakkelijk om georganiseerd en productief te blijven op het werk.

Verhoogde beveiliging

Microsoft 365 ISO 27001 biedt gebruikers ook verhoogde beveiligingsmaatregelen die gegevens beschermen tegen kwaadaardige hackers en bedreigingen online. Het wordt geleverd met Advanced Threat Protection (ATP), dat machine learning algoritmes gebruikt om zero-day aanvallen en kwaadaardige links binnen e-mails te detecteren voordat ze schade kunnen aanrichten. Bovendien maakt de suite gebruik van technieken ter voorkoming van gegevensverlies, zoals Multi-Factor Authentication (MFA) om ervoor te zorgen dat gebruikersaccounts beveiligd zijn tegen ongeoorloofde toegang.  

Verbeterde samenwerking

Tot slot stelt Microsoft 365 gebruikers in staat om gemakkelijk samen te werken met collega’s via de verschillende toepassingen en functies. Teams is een app die mensen helpt in realtime met elkaar in contact te komen door ze privé of in groepen te laten chatten terwijl ze bestanden of documenten delen in een veilige omgeving. Daarnaast helpt SharePoint werknemers samen te werken aan projecten door privé-werkruimten te creëren waar ze snel en veilig informatie kunnen raadplegen zonder ooit het comfort van hun eigen bureau te hoeven verlaten.

Bron: https://isoplanner.app/nl/