De voordelen van een cursus office op je Surface Book

Als je een nieuwe Surface Book hebt aangeschaft ben je vast van plan er ook een office pakket op te zetten. Toch is het niet voor iedereen vanzelfsprekend hoe dit soort programma’s werken. En al ken je wel de beginselen, dan nog weten de meeste gebruikers de helft nog niet eens van alle functionaliteiten die erop zitten. En daarom is het aan te raden een cursus of training over het office pakket te nemen. In zo’n training leer je namelijk ontzettend veel over de programma’s. In dit artikel geven we je alle in’s en out’s over de cursus.  

De basis

Het fijne aan een cursus of training is dat je bij het begin begint. Vaak slaan we de basis over als we onszelf een programma aanleren. Het vervelende hieraan is dat het dan zo in je hoofd zit, dat je de aangeleerde manier er niet meer uitkrijgt. Het duurt weken voordat je jezelf iets eigen maakt en dat doe je dus het liefst meteen goed.

Vele functionaliteiten

Een office programma heeft ontzettend veel mogelijkheden. Toch gebruiken we meestal maar 20% van alles dat kan. In een cursus leren ze je alle mogelijkheden die een programma biedt. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om juist een beginnerscursus te doen. Hierbij zal je juist de basis leren. Kies je voor een meer gevorderde cursus, dan zal je ook te maken krijgen met special effects en andere complexe taken.

Het belang van een cursus

Je denkt waarschijnlijk wat heb ik aan zo’n cursus? Toch kan het je heel veel voordelen gaan bieden. Op werk en op universiteiten verwachten ze van je dat je met mooie powerpoints en verslagen komt. Hiervoor moet je wel weten hoe de programma’s werken. Je kunt op  deze manier er net even wat meer uitspringen dan de rest. Ben je benieuwd? Kijk dan eens op http://www.learnit.nl/ of lees verder.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *