De mooiste tassen voor je Surface Book

De Surface Book kost een lieve duit, dus waarschijnlijk wil je deze laptop en tablet in 1 goed beschermen. Koop daarom een goede laptoptas om je Surface Book in stijl te vervoeren, zodat de kans op eventuele schade tot een minimum wordt beperkt.

Wat voor tas is geschikt?

De Surface Book heeft dezelfde afmetingen als ‘normale’ laptops (13,3-inch en 15 inch), dus in principe kun je een normale laptoptas of -hoes met dezelfde afmetingen gebruiken. Aangezien de Surface Book ook getransformeerd kan worden tot een tablet (waarbij je het toetsenbord dus weghaalt), kun je zelfs een tablet-hoes gebruiken. Om verrassingen te voorkomen, kun je het beste de precieze afmetingen van de hoes of tas vergelijken met die van je Surface Book. Tassen en beschermhoezen die speciaal bedoeld zijn voor laptops zijn gemaakt van een lichtgewicht en gewatteerd materiaal dat schokbestendig is, waardoor je Surface Book goed beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf.

De leukste Surface Book tassen

De meeste laptoptassen van tegenwoordig zien eruit als een normale tas, alleen zit er vaak een speciaal vak in de tas dat extra bescherming biedt voor je laptop. Mocht jouw oog gevallen zijn op een tas zonder speciaal laptopvak, dan is het wel aan te raden om een speciaal hoesje voor de Surface Book erbij te kopen. Deze hoes zal toch die extra bescherming bieden voor je Surface Book. Als je dus op zoek bent naar een mooie tas voor je Surface Book, dan ben je gelukkig ook niet beperkt tot de standaard laptoptas-modellen. Een mooie leren shopper in de kleur van jouw keuze is bijvoorbeeld erg geschikt voor een Surface Book en nog een extra aantal boeken of een papiermap. Verder zijn laptop rugzakken natuurlijk ook erg populair, omdat deze makkelijk te dragen zijn en een Surface Book soms nogal zwaar kan zijn als je hem de hele dag moet dragen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *